Tűzgátló nyílászárók

2022 március óta foglalkozunk intézmények tűzgátló nyílászárók beépítésével, karbantartásával és felülvizsgálatával a hatályos jogszabályban meghatározottak szerint. További információ és ajánlatkérés az elérhetőségek egyikén lehetséges hétfőtől-péntekig 8-17 között.

Kapcsolat

Szabó-Ballér Réka tulajdonos
+3630/637-2102
Szabó Gábor tulajdonos
+3670/314-7179

E-mail: szabo.baller.kft@gmail.com

Szabó-Ballér Kft.
8719 Böhönye, Fő u. 117.
Kedves leendő Partnerünk!
Társaságunk 2022 március óta foglalkozik intézmények tűzgátló nyílászárók beépítésével, karbantartásával és felülvizsgálatával a hatályos jogszabályban 54/2014. (XII.5.) BM rendeletben meghatározottak szerint.
Tűzgátló nyílászárókra nem csak lakóépületekben, közintézményekben lehet szükség, hanem érdemes megfontolni, tárolókba és gépészeti helyiségekbe történő beépítésüket is. Hiszen tűz, sajnos, bárhol fellobbanhat, és ezekben az épületekben rengeteg gyúlékony anyag lehet, ami táplálhatja a tüzet, ami ezáltal nagyon gyorsan átterjedhet a környező helyiségekre, akár a teljes épületre is. Természetesen vannak olyan épületek, ahol eleve kötelező a tűzgátló nyílászárók beépítése, de a fenti okok miatt, akkor is jó a tűzgátló nyílászárókat választani, ha nincs erre külön előírás.
Cégünk projektmunkákat is vállal, kezdve a társasházaktól, a közintézményeken át az ipari létesítményekig. Termékeink minden szabványnak és előírásnak megfelelnek.
Társaságunk a Szabó-Ballér Kft. elsősorban Somogy megye régiójában érhető el, valamint Baranya és Zala megyében is vállalunk megbízást vállalati ügyfelektől.
Beszállítói körünk, munkatársaink és alvállalkozók kialakításánál külön figyeltünk arra, hogy olyan emberekkel, cégekkel álljunk kapcsolatban, akik stabil háttérként tudják erősíteni vállalkozásunk vásárlóközpontú magatartását.
Legfőbb célunk az, hogy szakértelmünk segítségével azt kínáljuk és adjuk el Önnek, amire Önnek valóban szüksége van, és költségkerete is megengedi.
A felülvizsgálat (félévi egy alkalommal) magában foglalja a tűzgátló ajtók és füstelvezető ablakok állapotfelmérését, felülvizsgálatát.
A karbantartás helyszíni felmérés után az OTSZ-ben meghatározottak szerint. Ezek többségében a kilincsek, zárak cseréjét, ajtóbehúzók cseréje, felszerelése, csukássorrendszabályzó felszerelése, tömítések és szalagok cseréje, felhelyezése, feliratok és jelzések elhelyezése ajtókon.
Nyílászárók beépítése/cseréje akkor válik szükségessé, ha oly mértékben megrongálódtak, vagy a sérülés mértéke csökkenti a nyílászárók tűzgátló képességét.
Amennyiben karbantartás/javítási szolgáltatásainkat igénybe veszik, helyszíni felmérést végzünk, ezt követően tételes árajánlatot küldünk e-mailben a Megrendelő részére.
Remélem szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését. Ha bővebb tájékoztatást szeretne, vagy bármilyen kérdése van, kérem, forduljon hozzánk bizalommal!
Bízva a mielőbbi együttműködésben.