Horváth-Tóth Szabina vagyok.
Esztétikai és problémás lábak kezelésével foglalkozom.

Bejelentkezés:

Horváth-Tóth Szabina

+36 30 470 90 95

Kupavezér utca 39 , Fonyód, 8640

Esztétikai pedikűr:

Fertőtlenítő, puhító hatású sós lábfürdő után a körmök rövidítése, formázása, tisztítása kézi és gépi eszközökkel. Minimális bőrkeményedés eltávolítása kézi és gépi szerszámmal. Gyümölcsös bőrradíros peeling bemasszírozása a bőrbe, majd végül egy hidratáló krémes masszírozás.

Problémás láb kezelése:

Ide tartoznak a következő elváltozások a lábon: Tyúkszem, benőtt köröm, vadhúsos gyulladt benőtt köröm, gombás köröm, erős bőrkeményedés a lábon, sarok repedések.
Tyúkszem eltávolítása kézi és gépi eszközökkel. Megelőzésre és elváltozások kezelésére irányuló tanácsokkal való ellátás.

A benőtt körömrész kiemelése, majd tisztítás fertőtlenítő illetve esetenként gyulladás csökkentő tamponálás, steril kötözés. Otthoni tanácsokkal való ellátás. Vadhúsos benőtt köröm esetén 2 naponta szigorú kötözés. fertőtlenítés.

Gombás körömnél a kezelés teljesen sajátos, hiszen mindenkinek más a tűrés inger küszöbe. A kezelés első lépése, hogy a lehető legtöbb fertőzött részt különböző csiszoló fejekkel eltávolítsuk. Majd otthoni tanácsokkal, kezelési útmutatók által használt segéd anyaggal, és havi kontroll mellett növekedik az új egészséges köröm.

Callux szikementes pedikűr:

A hagyományos szikés pedikűr mellett már megtalálható a gyümölcssavas hámlasztó krémek, habok.
Ezt a fajta kezelést ajánljuk kifejezetten a cukorbetegek részére, hiszen nem áll fenn a sérülés veszélye és azoknak akik viszolyognak a szike látványától.
Rendkívül erős és hatékony kezelés, végeredménye pedig pihe puha lábak.

Gél lakkozás:

Az esztétikai részhez tartozik még a körmök gél lakkozása is, mely akár 4 hétig is megmarad a körmön kopás nélkül.

Köröm pótlás:

A trauma által sérült, részben hiányos, deformált körmök esztétikai szépítésére is van megoldás, köröm protézis által.
Ez egy speciális pedikűrös zselés anyag, mely UV lámpa alatt köt szilárdra.

Szempilla lifting:

Teljesen természetes eljárás, a szempillák göndörítése megemelése a kezelés lényege. Azoknak ajánlott, akik viszolyognak a mű szempillától, esetleg allergiásak a ragasztóra, vagy csak egyszerűen a természetes megjelenést részesítik előnyben.
A lifting után  kb. 4-5 hétig egy hosszabb, íveltebb szempilla büszke tulajdonosa lehetünk melynek még drámaibb hatást adhatunk egy kis spirálozással.